Wil jij graag een filmpje maken met je smartphone?

Filmpje maken met je eigen telefoon!

 

 

Hoe dan?

 

Herken je dat? Zo’n beetje iedereen kan een filmpje maken, behalve jij. Je zit er tegenaan te hikken en je weet niet waar je moet beginnen. Go4Films helpt je graag!

 

Feestje?!

 

Er zijn zoveel mogelijkheden om een filmpje te gebruiken. Denk alleen al eens aan als er iets feestelijks is, zoals een bruiloft, verjaardag, een babyshower of een kinderfeestje. Je kan ook op een originele manier iemand van harte feliciteren met een verrassend filmpje.

 

Foto’s in je filmpje?!

 

Heb je veel foto’s van een mooie bijeenkomst, verjaardag of bruiloft en wil je deze graag in een filmpje verwerkt zien? Weet je dat dit best gemakkelijk kan in een edit programma? Nieuwsgierig hoe dit eruit ziet? Kijk dan eens naar dit filmpje, hier zijn namelijk alleen maar foto’s gebruikt. En het resultaat is prachtig! Muziekje eronder en je hebt weer een super mooi filmpje.

 

Je hebt geen postzegel meer nodig!

 

En heb je weleens gedacht om een mooi afscheidscadeau te maken in de vorm van een filmpje voor een collega die zoveel jaar in dienst is? Of een aftermovie van een tof bedrijfsfeest of bijeenkomst. Wil je je vrienden uitnodigen voor een feestje? Gebruik dan eens een filmpje!

 

Een filmpje is zo waardevol om achteraf nog eens te bekijken, zo vaak als je zelf wilt. En het verspreiden is tegenwoordig zo gemakkelijk, het kan zelfs via Whatsapp maar natuurlijk kan je het plaatsen op LinkedIn, Facebook of Instagram. Een aftermovie plaats je met gemak op je website, zodat je klanten kunnen zien wat jij voor je medewerkers doet.

 

 

 

Gonda helpt je graag met het maken van een filmpje of een video

Zelf doen of laten doen?

De keuze is aan jou!

Je kan een video door Go4Films uit laten maken. Klik hier voor de mogelijkheden.

Wil je het graag zelf leren? Dat kan! Je kan met je smartphone, zowel Iphone als Android, een filmpje maken. Met handige apps kan je heel gemakkelijk op je telefoon een filmpje editen. En als je een paar euro investeert heb je een filmpje zonder watermerk! Wil je meer informatie? Klik dan hier!

Een one-minute-movie laten maken?

Wil jij ook online opvallen en ervoor zorgen dat mensen jouw bedrijf vers in hun geheugen hebben? Maak dan een afspraak om een filmpje te laten maken door Go4Films. Samen maken we het beste filmpje om jouw bedrijf er online uit te laten springen.