Online training

Go4Films School at Home:

Leer het maken van je eigen filmpje vanuit huis, kantoor, restaurant of vanaf vakantie of waar dan ook….

Heerlijk in je eigen tempo krijg je een jaar lang toegang tot het online trainingsprogramma Filmen met je smartphone!

Spannend?

Net als op de foto gaan…. wie vind het niet spannend om gefilmd te worden? De meeste mensen wel. Ik zelf ook. Cameramensen staan liever achter de camera, dan ervoor. En toch…. ik ben het ook gaan doen, korte filmpjes maken waar ik zelf ook in beeld ben. Je moet even door de zure appel heen, gewoon gaan doen en eigenlijk wordt het dan steeds leuker en minder spannend.

Online Training!

Waarom een online training? Ik heb zelf een training gevolgd bij een bedrijf in Hilversum. Heel erg leuk en leerzaam. Maar wat als je weinig tijd hebt, of niet een hele dag kan vrijmaken? Of je woont in het noorden of het zuiden van het land? Daar heb ik nu de oplossing voor, nl: deze online training filmpjes met je smartphone maken! Ik leg in korte lessen uit hoe je steeds een stapje verder kan komen met het edit programma. En als je elke keer mee doet met een uitleg, dan weet ik zeker dat jij straks ook zelf je filmpjes kan maken.

De training is als volgt opgebouwd:

Module 1: Het editprogramma
Module 2: Algemene informatie over filmen
Module 3: Maak je eerste filmpje
Module 4: Bonus!

In module 1 leg ik je alles uit wat je moet weten over het editprogramma. Vervolgens in module 2 vertel ik je het een en ander over het filmen op zich. Tips en trucs, zodat jouw filmpje steeds beter wordt. Dan ga je verder in module 3 met het monteren van je filmpje. Misschien denk je nu nog, oh jee, kan ik dat wel… ga het maar gewoon proberen en laat me weten als het lukt. Laat het me ook weten als het niet lukt en ik je ergens bij kan helpen.

Tot slot: de bonus. In de afgelopen jaren heb ik veel geleerd en deze kennis deel ik graag met je in de bonusmodule. Nog meer handige tips en trucs.

Ik wens je ongelofelijk veel plezier en succes met deze training en zie heel graag je filmpjes voorbijkomen!

Wil je meer informatie? Klik dan hieronder!

Betaalbaar

w

Persoonlijk

Hulp van A tot Z

}

Snel online

Flexibel filmen

Ruime ervaring