Hoe maak jij jouw eigen
One-minute-movie
van A tot Z?

Leer in een dag een filmpje te maken

Misschien heb je al een one-minute-movie laten maken en ben je enthousiast, of misschien wil je gewoon wel zelf je one-minute-movie maken zonder dat je er nog enige ervaring mee hebt. Wat je motivatie ook is, bij mij ben je aan het goede adres voor een training waarin je in een dag leert zelf een filmpje te maken.

Training filmpje maken

Tijdens de training ‘een filmpje maken’ leer ik je op een laagdrempelige en professionele manier om een filmpje te maken dat mensen aanspreekt en raakt. Mijn ruime ervaring met het maken van filmpjes zorgt ervoor dat ik je alle kneepjes van het vak kan leren op zo’n manier dat jij aan het einde van de dag ook echt snapt wat je hebt gedaan en zelf aan de slag kunt. Natuurlijk maak je tijdens de training je eigen filmpje en posten we die aan het einde van de dag online op Youtube, Instagram of LinkedIn.

Wat leer je in de training?
• Storytelling
• Filmtechnieken
• Editing
• Plaatsen
• Resultaat meten

Wanneer je weer naar huis gaat, ben je niet helemaal op jezelf aangewezen. Het kan namelijk goed zijn dat je na de training nog een vraag het over het maken van een filmpje, je kunt immers niet alles in een keer onthouden.
Je mag daarom tot 4 weken na de training vragen aan mij stellen via WhatsApp of mail.

Een cursusgroep bestaat uit maximaal 6 personen, zodat iedereen persoonlijke aandacht krijgt. Koffie en thee worden verzorgd, evenals een lunch. De cursus duurt 1 dag en kost € 247,- per persoon, excl. BTW.

Inschrijven voor een training?

Inschrijven voor een training filmpjes maken of een training Instagram voor beginners kan via de pagina ‘agenda’ onder trainingen. Heb je nog vragen over een training? Neem dan contact met me op, ik help je graag!