Over mij

Hoi, ik ben Gonda van Go4Films.nl

 

Go = Gonda

4 = ga ervoor!

Films = mijn speeltuin

Gonda helpt je graag met het maken van een filmpje of een video

Van beelden naar film

Ik ben een beelddenker. Vertel je mij hoe iets werkt met woorden? Grote kans dat ik je toch niet helemaal begrijp. Mijn koffiezetapparaat ontkalken? Ik zoek altijd even het filmpje op YouTube erbij. Een huis vanbinnen bekijken? Ik klik eerst op het filmpje, voordat ik alle specificaties lees. Een bedrijfsfilm van een onderneming waar ik op bezoek ga? Fijn! Want het geeft me gelijk een duidelijk en helder beeld!

 

En dat is precies hoe mijn bedrijf een paar jaar geleden begonnen is. Ik gaf uitleg over bepaalde werkzaamheden aan collega’s. Wat mag je wel en wat mag je niet doen op een bouwwerkplaats? Ik begon met het maken van vlogs: kleine en duidelijke verhaaltjes. Geen poespas, niet ingewikkeld. Filmen met mijn smartphone bleek voor mij de ultieme uitkomst. Ik heb mijn telefoon altijd bij de hand en daardoor kan ik snel schakelen.

Ik maak bedrijfsfilms en geef trainingen

Na het volgen van een professionele training in Hilversum, ben ik het gewoon gaan DOEN! Ik maak nu bedrijfsfilms voor ondernemers die willen werken aan hun zichtbaarheid. Zo maak ik aftermovies, korte filmpjes bij handboeken, vacaturefilmpjes of mooie promo’s. 

Daarnaast geef ik ook trainingen. Ik leer ondernemers filmpjes te maken voor hun eigen bedrijf. Dat kan zowel offline als online. Ik vind het ontzettend leuk om mijn vakkennis te delen en anderen enthousiast te maken voor film.

 

Als je met mij werkt… 

  • Gaan we samen op zoek naar jouw krachtige boodschap.
  • Denk ik creatief mee over de inhoud van jouw film.
  • Zorg ik ervoor dat je ontspannen in beeld komt. Want natuurlijk is het spannend!
  • Is het eindresultaat een uniek en persoonlijk filmpje, waar jij mensen mee raakt.
  • Kun je erop rekenen dat jouw filmpje snel online kan!

 

Flitsend snel

Mijn grote kracht is mijn snelheid. Ik hou van tempo en streef ernaar om jouw filmpje zo snel mogelijk klaar te hebben. Soms kan dat al binnen 24 uur! Ik wil dat jij zo snel mogelijk kunt profiteren van je online zichtbaarheid.

 

Dol op social media

Door mijn vak heb ik veel te maken met social media. En heel eerlijk? Dat voelt voor mij als een grote speeltuin. Ik ken de handigheidjes en weet hoe het algoritme werkt. Door mijn tips & tricks weet jij straks precies hoe en wanneer jij je filmpje moet plaatsen en hoe je zorgt voor veel interactie.

‘Het is zo’n aanrader om met Gonda te werken! Ze is heel professioneel, kritisch, hulpvaardig en inlevend. Het is gewoonweg laagdrempelig en hartstikke leuk om onder haar gepassioneerde begeleiding een filmpje te maken. Ze neemt je alles uit handen met een prachtige en natuurlijke, ontspannen video als resultaat.’

Saskia Janse de Jonge

Psychodynamisch coach & Talentcoach, Saskia Janse de Jonge Coaching

Bedrijfsfilm laten maken?

Zelf filmpje maken?