Binnen één dag jouw
One-minute-movie
klaar en online?

Filmen en training in één dag

Deze privé training is ideaal als je graag 1-op-1 werkt en snel resultaat wilt boeken. Je leert deze dag hoe je zelf een filmpje maakt én aan het einde van de dag heb je je eerste filmpje (voor 90%) af.

Vooraf hebben we contact over het doel van jouw filmpje.

Opbouw van de training

We starten de dag met uitleg over filmen, benodigdheden, techniek en opbouw van je filmpje. Vervolgens overleggen we welk filmpje je deze dag wilt maken, schrijven het script en gaan aan de slag. De ene keer zal dit zijn op locatie, de andere keer gewoon bij mij thuis. De training is maatwerk, dus we kijken wat het beste bij jou en je bedrijf past.

Na de opnames bekijken we de beelden en gaan we kiezen welke beelden we gaan gebruiken.

De middag gebruiken we om uit leggen hoe je een filmpje in elkaar zet, denk hierbij aan het inkorten van de scenes, toevoegen van je eigen logo en natuurlijk het toevoegen van muziek en teksten.

Tussendoor ontvang je veel tips en trucs en vertel ik nog welke handige apps je verder kunnen helpen bij het maken van filmpjes.

Aan het einde van de dag is je filmpje 90% klaar en kunnen we achteraf nog de finetuning doen.

Voor mij is nazorg net zo belangrijk als de dag zelf. Daarom hebben we zeker na afloop van de training nog contact, kijk ik graag mee met je eerste twee filmpjes en heb je tussendoor vragen, dan kan je deze altijd aan mij stellen. Ik help je graag om super mooie filmpjes te maken.

De dag is inclusief koffie, thee en een lekkere lunch.

Kosten

De kosten voor de training Filmpje in één dag zijn  € 478,- excl. BTW.

 

Een voorbeeld van een filmpje in één dag:

Helemaal klaar in één dag?

Van A tot Z geregeld, online en de volgende keer kan je het helemaal zelf doen!