Wil jij graag een pakkende
One-minute-movie
van je bedrijf?

Val op en laat Go4Films een filmpje maken van jouw bedrijf

Wist je dat het overgrote deel van onze communicatie bestaat uit non-verbale communicatie? Dat wil zeggen dat die communicatie wordt overgebracht door bijvoorbeeld lichaamstaal, beeld en geluid. En dat we visuele informatie wel 600.000 keer sneller opnemen dan tekst? Ook wordt ongeveer 80% van visuele informatie onthouden. Van geschreven tekst onthouden we maar 20%. Het is dus de hoogste tijd om jouw website vol tekst uit te breiden met een filmpje.

Gonda helpt je graag met het maken van een filmpje of een video

One-minute-movie

Wanneer je bij mij een filmpje laat maken voor jouw bedrijf, dan kies je voor het maken van een one-minute-movie. Dit is een filmpje dat, de naam zegt het al, een minuut duurt.
In die minuut brengen we jou, jouw bedrijf en wat jullie doen in beeld. Daarna wordt het filmpje online geplaatst en kun jij het grote publiek in een minuut tijd laten zien wat jouw bedrijf doet.

Een filmpje laten maken spannend?

Misschien vind je het spannend om een filmpje te laten maken, weet je niet goed wat je wilt laten zien, of denk je dat je niet zo goed bent voor de camera. Geen zorgen! Wanneer ik het filmpje voor je ga maken, denken we samen na over een script en de beelden die we gaan maken. Ik zorg ervoor dat je je op je gemak voelt en samen maken we een mooie video van jouw bedrijf.
Het laten maken van het filmpje kost op de dag zelf ongeveer twee uur en daarna ga ik aan de slag met de beelden. Binnen twee werkdagen stuur ik je het filmpje op en in overleg kunnen altijd nog aanpassingen gemaakt worden.
Zoals je ziet gaat het laten maken van een filmpje helemaal in overleg met jou en presenteren we jouw bedrijf op de manier die helemaal bij jou en jouw onderneming past.
Er zijn heel veel redenen om een one-minute-movie van jouw bedrijf online te hebben staan.

Een one-minute-movie laten maken?

Wil jij ook online opvallen en ervoor zorgen dat mensen jouw bedrijf vers in hun geheugen hebben? Maak dan een afspraak om een filmpje te laten maken door Go4Films. Samen maken we het beste filmpje om jouw bedrijf er online uit te laten springen.