Online Training Filmen met je Smartphone

Voorjaarinjebolactie! Leer nu filmen en editen voor 199,- 89- ex btw.

 

Maak impact met video

Je weet dat je eigenlijk iets met video zou moeten doen. Omdat je op die manier écht goed kunt laten zien wie jij bent en wat je doet. Maar ook omdat het zorgt voor betrokkenheid en meer interactie. En video scoort nou eenmaal hoog in de algoritmes van social media en zoekmachines.

 

Leer filmen en editen met je eigen telefoon

Maar ja… een bedrijfsfilm laten maken is duur. En zelf filmen lijkt je ook een onmogelijke opgave. Want wát moet je dan filmen en hoe monteer je zoiets? En moet ik daar dan ook apparatuur voor aanschaffen?

Nou, nee! Ik leer je stap voor stap hoe je zo’n filmpje zelf kunt maken. Gewoon met je eigen smartphone! Van script en filmen tot de techniek en het editen. In vier overzichtelijke modules leg ik alles uit. Je krijgt steeds een stukje theorie en daarna korte video’s met uitleg en voorbeelden.

 

Hoi, ik ben Gonda van Go4Films.nl

Als beelddenker zie ik een film bij alle woorden die ik hoor en lees. Bij mij werken beelden nou eenmaal beter om informatie te kunnen begrijpen of onthouden. En dat is bij heel veel mensen zo.

Daarom ben ik jarengeleden begonnen met vloggen voor collega’s. Op die manier legde ik de do’s & don’ts op een bouwwerkplaats uit. En die filmpjes vielen in de smaak! Ik volgde een opleiding in Hilversum en startte mijn eigen filmbedrijf.

Ik beleef ontzettend veel plezier aan het maken van bedrijfsfilms. Denk aan een aftermovie, vacaturefilmpje of een mooie promofilm. Maar ik geef ook trainingen, zowel offline als online. Er is niets zo leuk als de filmpjes van oud-cursisten online tegen te komen!

 

De inhoud van de training

Module 1

Het editprogramma.
Ik deel een fantastische app, waarmee jij je filmpje professioneel leert monteren. Ik maak je er wegwijs en help je met de juiste instellingen.

Module 2

Algemene informatie over het filmen.
Dit moet je weten vóórdat je begint. Over je voorbereiding, scripts, licht en geluid.

Module 3

Maak je eerste filmpje!
Leer hoe je beelden importeert, knipt en verplaatst. Hoe je effecten en tekst toevoegt. En zet een lekker muziekje onder je film. Ik laat je zien hoe je jouw project helemaal áf maakt.

Module 4

Bonus!
Al mijn handige tips & tricks op een rijtje. Een checklist, mijn gearlist, mijn favoriete apps en een quitclaim. It’s a wrap!

 

Je houdt een jaar onbeperkt toegang tot de training. Volg hem dus lekker je eigen tempo. Probeer en experimenteer. En: oefen, oefen, oefen. Een video maken is net als autorijden: het is een kwestie van kilometers maken. Loop je vast of heb je een vraag? Dan sta ik altijd voor je klaar!

 

 Dit heb je nodig

  • Een smartphone met een goede camera
  • Een statief
  • Tijd om te oefenen
  • Een beetje lef & doorzettingsvermogen

 

Profiteer van een hoge korting

Wil jij professionele filmpjes leren maken met je smartphone? Meld je dan nu aan en pak die korting! Gebruik de kortingscode voorjaarinjebol en betaal geen €199,- maar €89,- ex btw.

Ja, ik wil filmen als een pro!

 

Filmen met mijn smartphone deed ik al. Maar hoe maak ik een leuk filmpje van mijn verschillende opnames? In de online cursus van Gonda kon ik vanuit huis stap voor stap in mijn eigen tempo en tijd de modules doorlopen. Was iets mij niet duidelijk of had ik een vraag dan nam ik contact op met Gonda en zij hielp mij direct weer verder. Persoonlijk tips en de feedback van Gonda zorgde voor puntjes op de i.
Het is Learning on the job en een kwestie van doen.
Zakelijk maak ik nu informatieve en promotionele filmpjes, maar ook van leuke privé uitstapjes heb ik nu blijvende mooie filmpjes.
Een filmpje op je social media met beweging, tekst en bijpassend muziekje spreekt meestal meer aan dan een “stille” foto.

Karin Duijvestijn

Leefstijl Coach, Energiek en Fit in Balans

Ik heb de online training “Maak je eigen filmpje” gevolgd en kon gelijk aan de slag.
De training is goed opgebouwd met alle benodigde informatie en tips. 
In de lessen worden de stappen verduidelijkt met een korte video uitleg. Handig om nog eens terug te kijken.
Kom je er niet uit dan helpt Gonda je graag verder.
Super leuk om afgelopen zomer mijn eerste vakantie filmpje te maken !

Carolien Ketels